Vælg en side

Når det kommer til at skabe en flot og personlig belægning i haven eller på terrassen, er havefliser et oplagt valg. Med deres mange forskellige størrelser og farver er de perfekte til at skabe variation og mønstre.

En af måderne hvorpå du kan gøre din belægning endnu mere personlig, er ved at kombinere forskellige typer af havefliser. Her kan du vælge mellem eksempelvis rustikke herregårdssten eller hjertingsten og skabe et flot sammenspil med andre sten såsom gråmix-sten.

Når du skal bestille havefliser, er det nemt at blande forskellige typer. Det eneste du skal huske på, er at bestille hele paller af hver slags. Bestiller du mere end 5 paller, får du desuden fri fragt – så hvorfor ikke kaste dig ud i en kombination af forskellige sten og skabe din helt unikke belægning?

Der er også mulighed for at blande farverne på stenene og skabe et diskret, men flot udtryk. Med grå, koks og gråmix-sten kan du lege med nuancerne og skabe en flot kontrast i din belægning.

Så uanset om du er til et mere rustikt udtryk med herregårdssten eller foretrækker et diskret samspil af forskellige farver og størrelser, er der masser af muligheder for at skabe en personlig belægning til din have eller terrasse. Husk blot at bestille hele paller og udnyt de fordelagtige fragtmuligheder, når du skal sammensætte din belægning.

Skal du have lavet en støttemur omkring din terrasse?

Fundablokke er nemme at lave støttemur med, og så er de tilmed billige. Du kan også bruge dem som kantafgrænsning eller til at lave blomsterbede med. Og med vores fugejern og gummibånd kan du let få støttemuren flot jævn.

Så hvis du går med planer om at lave en støttemur omkring din terrasse eller i haven, så tag et kig på vores udvalg af fundablokke. De er nemme at arbejde med og kan give din have et flot og funktionelt udtryk. Og skulle du få brug for hjælp eller vejledning, står vores erfarne medarbejdere altid klar til at